Leveringsvoorwaarden

1. Definities

Tickless.nl is een label behorende bij Love4dogs
Koper: Een ieder aan wie Love4dogs een aanbieding doet en/of een overeenkomst mee sluit.

2. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Love4dogs en een koper waarop Love4dogs deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. Als er artikelen worden besteld via de webshop, verklaart men zich akkoord met alle bepalingen in deze leveringsvoorwaarden.

3. Bestellen

Na een geplaatste bestelling ontvangt de koper een bevestiging per e-mail met het overzicht van de bestelling en de totale kosten.

4. Prijzen en betalingen

Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. Op de website staan de betaalmogelijkheden omschreven bij Betalen. Bezorging van de bestelling vindt pas plaats als de betaling is ontvangen. Vanaf € 75,00 is de verzending binnen Nederland gratis, onder dit bedrag wordt een vergoeding berekend in de verzendkosten van € 3,50 per enveloppe (brievenbuspost) of € 5,95 per pakket. Buitenland op aanvraag.

5. Levertijd

Onze gemiddelde levertijd is 2, 3 werkdagen, tenzij op de website een andere levertijd wordt aangegeven. Veel wordt direct uit voorraad geleverd, maar om u een zo groot mogelijk aanbod te bieden kopen wij in heel Europa in. Deze leveranciers leveren op verschillende dagen bij ons aan. Indien een product is uitverkocht kan het langer duren. We zullen u dan informeren en verdere afspraken maken.

6. Bezorging

Na ontvangst van betaling worden de artikelen (op werkdagen) verstuurd. Over het algemeen arriveert de bestelling binnen 1-3 werkdagen na verzending (Nederland). Er wordt per postorder bedrijf verzonden naar adressen in Nederland. Voor het niet tijdig bezorgen door het postorder bedrijf is Love4dogs niet aansprakelijk.

7. Ruilen/terugzenden

Indien u als koper een artikel – om welke reden dan ook – niet wenst af te nemen, bestaat het recht om het artikel binnen 7 dagen na aflevering te retourneren, mits het product in originele verpakking en in juiste verzenddoos wordt geretourneerd. Het recht op restitutie vervalt na 7 werkdagen. De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert, zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,50 in rekening te brengen. Bij een geaccepteerde retourzending volgens de retourinstructies, betaalt Love4dogs het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 14 dagen terug.

Houd rekening bij het retour zenden met het volgende:
– Geretourneerde producten worden alleen in behandeling genomen met een geldig aankoopbewijs en wanneer de bestelling ongeschonden, in originele verpakking en in juiste verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht voor het geretourneerde product te weigeren of de schade in rekening te brengen.

– Neem voordat u gaat retourneren contact op met onze klantenservice via info@love4dogs.eu en vermeldt daarbij:

  • Uw adresgegevens
  • Factuurnummer
  • Reden van retour (Optioneel)
  • Uw bankrekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten

Na bevestiging door onze klantenservice stuurt u de bestelling binnen 7 dagen aan ons terug.

Kijk voor de volledige condities mbt het herroepingsrecht / retour zenden op onze algemene voorwaarden, artikel 6 t/m 9.